Füzesabony-Pusztaszikszó - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION 13.0.1.16 - Mk paintball

Tel: 0630/536-4956 | mkpaintball2008@gmail.com | www.facebook.com/mkpaintball
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pályák
A Füzesabony - Pusztaszikszó területén fekvő paintball pályánk közkedvelt a játékosok körében. A pályán szám szerint két nagyobb épület van összekötve egy folyosóval, az épületek teljes keresztmetszetén használható tető van. A hosszabb épületben pince és egy felső emelet is helyet kapott. Az egész épületláncot (kb. 2000 nm) erdős, bokros, parkos terület ölel át, ami tovább fokozza a pálya változatosságát. A játékteret évről évre fejlesztjük, bővítjük, igazítjuk játékosaink igényeihez. A számítógépes játékok hangulatát idéző terület, az utóbbi évben rengeteg új felépített fedezékeket kapott. A romvárosként is emlegetett pályánk számtalan játéklehetőséget ígér amit a kiegészítő felszereléseinkkel tovább tudjuk fokozni. A pálya adottságai kedvezőek kis - és nagyobb létszámú csapatok játékára is, mivel az épületben akár több szinten is lehet játszani, nagyobb létszámnál pedig bejátszható az egész terület, de kisebb csoportoknál is jól felosztható így élvezetes maradhat a játék.  A pályát bátran ajánljuk kezdőknek és haladóknak, minden olyan játékosnak, aki szereti a pörgős vagy akár a megfontolt, izgalmas, taktikai játékokat.
Pálya mérete: 4 hektár
Bejátszható terület: 3,5 hektár
Pálya típusa: Épületek, mesterséges pálya, erdő
Parkoló: van
Bográcsozási lehetőség: van
Mosdó és büfé: 300 méterre
Esőben játszható: Igen
Ajánlott létszám: 10 - 30 fő
Extra: Filagória a játékosok részére

A terület Füzesabony mellett észak-nyugatra található Pusztaszikszó és a 3-as főút között.
GPS: É 47°76'57.7" × K 20°38'12.0"

Megközelítés autóval:
Eger irányából, Maklárt elhagyva a körforgónál (MOL benzinkút) első kijárat (Kerecsend irányába, 3-as főút) majd a következő lehetőségnél kb. 500 méter múlva (a Csomópont Büfénél) balra, majd egyenesen és kb. 300 méter múlva jobb oldalt a pályához értek!
Kerecsend felől: Kerecsendet elhagyva kb. 3 km múlva jobb oldalt a büfénél kell lehajtani, mellette tovább egyenesen az úton, 300 méter múlva megérkeztetek.

Egerből félóránként (hétvégén óránként) indul busz Pusztaszikszóra, illetve visszafele is. A pályától 300 méterre található a buszmegálló, így nem kell sokat gyalogolni sem.
Pl: Indul:  Eger, autóbusz-állomás, Cél: Pusztaszikszó, Állami Gazdaság (külterület)
    Indul: 08:55, Érkezik: 09:22, Menetidő: 27 perc, Távolság: 18 Km,  (helyközi, szabad- és munkaszüneti napokon)
Megközelítés vonattal:
Vonattal való érkezés esetén Füzesabony vasútállomáson kell leszállni. Onnan óránként indul busz Egerbe (Kerecsend irányába), így a pálya mellett található buszmegállóhoz szintén el lehet jutni. Ez az állomástól kb. 8 perc menetidőt vesz igénybe.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz