Mezőnyárád - Mk Paintball

Üdvözöllek weboldalunkon!
A bal oldalon található menűsorból minden hasznos információt, leírást, tájékoztatást megtalálsz! Válassz programot, keress a közeledben egy pályát, és már csak foglalnod kell egy időpontot.
Tel: +36 30 536 4956 | email: mkpaintball2008@gmail.com
Tartalomhoz ugrás

Mezőnyárád

Pályák
Legújabb pályánk! A mezőnyárádi pályánk kiválasztásának szempontjai a jó területi adottság, a területben rejlő lehetőségek és a megközelíthetőség volt. Miskolctól és Egertől 30 percnyire, Bogácstól 15, Mezőkövesdtől pedig csak 10 percnyire van autóval, de mivel a Mezőkeresztes – Mezőnyárád vasútállomás mellett fekszik, így vonattal és busszal is egyszerűen megközelíthető! A területen erdősebb és nyitottabb részek egyaránt vannak. Több épület is található a pályán (irodaház, raktárépületek), valamint egy beton csarnokváz, amit tematikusan rendeztünk be, különböző szituációs játékokhoz. A területet feltöltöttük rengeteg különböző méretű fedezékekkel A pálya méretéből adódóan (~1,5 hektár), kisebb és nagyobb csapatok is kényelmesen elférnek rajta.


További lehetőségek: A pálya mellet van parkoló, öltöző, wc.
Ajánlott csapatlétszám: 14 - 25 fő

Nehézségi szint: 10/7 Játékos értékelések: 10/9

Megközelítés: Mezőnyárád, Vasút út 50.
A te játékod!
2022. Készítette Lukács Ádám.
Elérhetőség

Lukács Ádám E.V
Adószám: 65105364-2-25
www.mkpaintball.hu
+36305364956
STORY

A kikapcsolódás, a szabadidő és az élmények, melyet együtt élhettek át. Egy tökéletes program. Mindenkinek. Éld át az igazi extrém sportot! Válassz pályát, és irány a harc!

Vissza a tartalomhoz