Füzesabony - Mk Paintball

Üdvözöllek weboldalunkon!
A bal oldalon található menűsorból minden hasznos információt, leírást, tájékoztatást megtalálsz! Válassz programot, keress a közeledben egy pályát, és már csak foglalnod kell egy időpontot.
Tel: +36 30 536 4956 | email: mkpaintball2008@gmail.com
Tartalomhoz ugrás

Füzesabony

Pályák
A Füzesabony melletti pályánk közkedvelt a játékosok körében. A területet folyamatosan igazítjuk a kor (és a játékosok) igényeihez. A harctéren 2 pálya van kialakítva ami kisebb csoportoknál külön külön is használható, nagyobb létszámú csapatoknál pedig egybenyitva az egész pálya a rendelkezésre áll. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk!
A kialakított pályarészek:
  • Speed, gyorspálya:
Egyszerűbb, átláthatóbb, gyorsabb pálya. Egy hektár területen felépített mesterséges fedezékekből, lövészárkokból, autóroncsokból, magaslesből álló pálya a pörgösebb játékosok kedvenc harctere. Változatossága, hogy kialakítva lett egy kerülő ösvény, így megkerülhető az ellenfél.

  • Épület és erdő:
Az örök kedvenc, a megunhatatlan, a több mint 2000 négyzetméteren fekvő hatalmas irodaház. Nagy helyiségek, folyosó, félemelet, emelet. Rengeteg átjáró, ablakok, lőrések, sok épített fedezék, kint pedig egy fás -  bokros rész veszi körül. Előről - hátulról támadható, vagy védhető. További előnyei: nyáron hűvös az épület így melegben is élvezhető a játék, továbbá esőben is lehet bent játszani.

További lehetőségek: A pálya mellett van parkoló, wc, kialakított terasz, bográcsozási lehetőség.
Ajánlott csapatlétszám: 14-26 fő
Nehézségi szint: 10/7 Játékos értékelések: 10/9

Elhelyezkedés:
A terület Füzesabony mellett észak-nyugatra található Pusztaszikszó és a 3-as főút között.  
Cím: Füzesabony, Káli út (térképért katt)
GPS: É 47°76'57.7" × K 20°38'12.0 "                                                                                               
Tömegközlekedés:
Egerből félóránként (hétvégén óránként) indul busz Pusztaszikszóra, illetve visszafele is. A pályától 300 méterre található a buszmegálló, így nem kell sokat gyalogolni sem.

A te játékod!
2022. Készítette Lukács Ádám.
Elérhetőség

Lukács Ádám E.V
Adószám: 65105364-2-25
www.mkpaintball.hu
+36305364956
STORY

A kikapcsolódás, a szabadidő és az élmények, melyet együtt élhettek át. Egy tökéletes program. Mindenkinek. Éld át az igazi extrém sportot! Válassz pályát, és irány a harc!

Vissza a tartalomhoz