Paintball - Mk Paintball

Üdvözöllek weboldalunkon!
A bal oldalon található menűsorból minden hasznos információt, leírást, tájékoztatást megtalálsz! Válassz programot, keress a közeledben egy pályát, és már csak foglalnod kell egy időpontot.
Tel: +36 30 536 4956 | email: mkpaintball2008@gmail.com
Tartalomhoz ugrás

Paintball

Felszerelések
Paintball felszerelések

Vállalkozásunk alapfeltétele, hogy játékosaink maximálisan élvezzék a paintballozás adta örömöket, mindamellett a lehető legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb eszközökkel lássuk el őket, ezért felszereléseinket több éves tapasztalatunk alapján állítottuk össze.

  • Marker (paintball fegyver): Tippmann 98, Tippmann Cronus, Tippmann Magfed
A tippmann legjobb, legmegbízhatóbb markereit használjuk. Minden markerünk félautomata tüzelésre képes. A markereket váltámasszal és váltámasz nélkül is lehet használni.
Felszerelések száma: 40 db.  • Maszk: V-Force, Annex, Base
Maszkjaink thermo lencsével vannak ellátva, így nem párásodnak rosszabb időjárási viszonyok mellett sem. Többfajta maszkkal rendelkezünk, így minden fejméretre tudunk biztosítani megfelelőt. Szemüveg alatta elfér.  • Hajtógáz: Sűrített levegő

  • Ruházat:
Terepmintás overal ruhákat biztosítunk (méret s-xxxl). Továbbá védőmellényeket, elsősorban hölgyeknek, diákoknak. Ruha mellé kesztyűt is adunk (de hozható is). Cipőt nem adunk, azt mindenkinek magának kell hoznia.
Gyakori kérdés, mi a megfelelő ruházat a paintball ruha alá! Időjárástól függően egy melegítőnadrág, egy végony melegítő felső bőven elég.  • Lőszer:
Csak biolőszereket használunk, ami minőségben tökéletes, és a környezetre sincs káros hatással.

  • Kiegészítők:
Rengeteg díjmentes kiegészítőt építünk be játékainkba. Taktikai pajzs, időzítő - bomba, területfoglaló játék, pirotechnika.
Paintball játékot 14 éves kortól ajánlunk! Szülői beleegyezéssel gyermek paintballt lehet már játszani 12 éves kor felett! További kérdések a GYÍK oldalon.
A te játékod!
2022. Készítette Lukács Ádám.
Elérhetőség

Lukács Ádám E.V
Adószám: 65105364-2-25
www.mkpaintball.hu
+36305364956
STORY

A kikapcsolódás, a szabadidő és az élmények, melyet együtt élhettek át. Egy tökéletes program. Mindenkinek. Éld át az igazi extrém sportot! Válassz pályát, és irány a harc!

Vissza a tartalomhoz