Paintball - Mk Paintball

Üdvözöllek weboldalunkon!
A bal oldalon található menűsorból minden hasznos információt, leírást, tájékoztatást megtalálsz! Válassz programot, keress a közeledben egy pályát, és már csak foglalnod kell egy időpontot.
Tel: +36 30 536 4956 | email: mkpaintball2008@gmail.com
Tartalomhoz ugrás

Paintball

Paintballozni jó?

Sokan mondták két-három évtizede a paintballra, hogy csak múló divat, majd ezt is kinövik, mint valami ruhát, vagy felkapott szokást. Ma már látszik, nem így van. Nem múló hóbortról, hanem immáron szenvedéllyel űzött játékról, kedvtelésről van szó, mely a többi hobbihoz hasonlóan megtöri a mindennapos elfoglaltságok egyhangúságát, feledteti a gondokat, levezeti a feszültséget. A paintball a katonaéletet, a harci tevékenységet utánozó csoportos játék, azaz modern, főleg fiataloknak, de idősebbeknek is szórakozást jelentő katonai szimulációs játék, "mini háború" mely sok-sok stratégiával, moralitással, adrenalinnal, izgalommal és a végén egészséges fáradsággal jár. Ma már különböző játékformák közül válogathattok, mindennek a közös célja, az eredmény, a csapatmunka diadala, hiszen elmét, ügyességet igényel a rejtőzködés, a becserkészés, majd a legnagyobb élményt nyújtó célzás, találat, a csapatod győzelme. Ez a harc könnyen felfogható, sokan művelik, egyszerűen muszáj kipróbálni.

Mk Paintball - a vállalkozás.

Cégünk több mint egy évtizede építi karierjét. Ez idő alatt kellő szakértelmet tudtunk felhalmozni mind felszerelések, mind pályák kialakítása terén. Rendezvényeink alatt arra törekszünk, hogy ügyfeleink minél változatosabb, érdekesebb és izgalmasabb programokban vegyenek részt.  Fix pályáinkon nagyobb csapatépítőket (is) szervezünk, és akár 100 főt is tudunk egyszerre foglalkoztatni különböző programcsomagokban. Mobil programjaink pedig az ország bármelyik részére kitelepíthetők.

Első játék! Nem kell félni!

Az első játéknál sokan félnek, hogy ez mennyire fáj. Tévhit. A paintball fegyverek (továbbiakban marker) erejét tudjuk állítani, így játékosaink igényeihez igazodva tudjuk beállítani azok erősségét. Példának okáért, sok esetben előfordul, hogy családok jönnek játszani (kicsik, nagyok, fiúk - lányok vegyesen), ilyenkor a markerek erősségét levesszük gyengébb erőségre. Ilyenkor kevésbé ütnek nagyot, a lőtáv ugyan kisebb, viszont a kisebbek is élvezik a játékot.
Természetesen, minden csak beállítás kérdése, tehát ha egy csapat szeretné, hogy kicsit erősebbek legyenek a felszereléseink akkor úgy állítjuk be őket!

Jelentkezés?

Fontos, hogy minden esetben előzetes egyeztetés szükséges (minimum 2 nappal, ajánlott 1-2 héttel) a tervezett érkezés előtt! Telefonon, emailben, illetve facebokkon is lehetőség van időpontfoglalásra. Kapcsolatfelvétel után megbeszéljük a részleteket! Ami a legfontosabb, melyik pályára, kb. hány fővel, és mikor jönnétek! Évszaktól függően egy napon akár három csapatot is tudunk fogadni!


Első játék? Mire készülj?

A résztvevők az eligazításokon megismerik a játék szabályait, majd beöltöznek (az mk paintball minden, a játékhoz elengedhetetlen felszerelést, ruházatot, mellényt és kesztyűt is biztosít, kivéve cipőt - melyet a játékosnak saját magának kell hoznia), megismerik a marker működését, használatát, kapnak lőszert, és a játékhoz elengedhetetlen védőmaszkot is, majd a két részre osztott csapat kivonul a pályára és elindul a körökre osztott festékháború. A játék alatt a játékvezetők (alkalmanként bírók) figyelemmel kísérik a játék menetét, indokolt esetben közbelépnek, vagy tisztáznak. Egy délelőtt vagy délután több összecsapásra is - egyre nehezebbekre - sor kerül, ami alkalmanként összesen három - öt órát is jelenthet.

Csak egy egyszerű lövöldözés? Mit játszunk?

Első játéknál nem mindenkinek szokott egyértelmű lenni a program menete. Egy kezdő csapat a legkönyebb játékokkal kezdi el a programot, és ahogy haladunk előre fokozatosan nehezítünk valamennyit, így végig izgalmas és kihívásokkal teli a program. Egy visszajáró csapatot pedig mindig új játékmódokkal lepünk meg. Repertoárunkban legalább 8-10 féle játékmód található.
Kiegészítő szolgáltatásokat itt találsz.

A te játékod!
2022. Készítette Lukács Ádám.
Elérhetőség

Lukács Ádám E.V
Adószám: 65105364-2-25
www.mkpaintball.hu
+36305364956
STORY

A kikapcsolódás, a szabadidő és az élmények, melyet együtt élhettek át. Egy tökéletes program. Mindenkinek. Éld át az igazi extrém sportot! Válassz pályát, és irány a harc!

Vissza a tartalomhoz