Paintball - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION 13.0.1.16 - Mk paintball

Tel: 0630/536-4956 | mkpaintball2008@gmail.com | www.facebook.com/mkpaintball
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Paintballozni jó?
Sokan mondták két-három évtizede a paintballra, hogy csak múló divat, majd ezt is kinövik, mint valami ruhát, vagy felkapott szokást. Ma már látszik, nem így van. Nem múló hóbortról, hanem immáron szenvedéllyel űzött játékról, kedvtelésről van szó, mely a többi hobbihoz hasonlóan megtöri a mindennapos elfoglaltságok egyhangúságát, feledteti a gondokat, levezeti a feszültséget. A paintball a katonaéletet, a harci tevékenységet utánozó csoportos játék, azaz modern, főleg fiataloknak, de idősebbeknek is szórakozást jelentő katonai szimulációs játék, "mini háború" mely sok-sok stratégiával, moralitással, adrenalinnal, izgalommal és a végén egészséges fáradsággal jár. Ma már különböző játékformák közül válogathattok, mindennek a közös célja, az eredmény, a csapatmunka diadala, hiszen elmét, ügyességet igényel a rejtőzködés, a becserkészés, majd a legnagyobb élményt nyújtó célzás, találat, a csapatod győzelme. Ez a harc könnyen felfogható, sokan művelik, egyszerűen muszáj kipróbálni.


Mk Paintball?
Vállalkozásunk 9 éve foglalkozik szabadidős tevékenységek szervezésével. Rendezvényeink alatt arra törekszünk, hogy vendégeink minél változatosabb, érdekesebb, izgalmasabb játékokban vegyenek részt. Évről-évre bővítjük a felszereléseinket, újítjuk a pályáinkat, fejlesztjük a játékainkat. Tegyél minket próbára!

Első játék! Nem kell félni!
Az első játéknál sokan félnek, hogy ez mennyire fáj. Tévhit. A paintball fegyverek (továbbiakban marker) erejét tudjuk állítani, így játékosaink igényeihez igazodva tudjuk beállítani azok erősségét. Példának okáért, sok esetben előfordul, hogy családok jönnek játszani (kicsik, nagyok, fiúk - lányok vegyesen), ilyenkor a markerek erősségét igény esetén levesszük úgynevezett családi beállításra. Gyengébbek lesznek, kevésbé ütnek nagyot, és mindenki élvezi a játékot.
Természetesen, minden csak beállítás kérdése, tehát ha egy csapat szeretné, hogy kicsit erősebbek legyenek a fegyverek akkor úgy állítjuk be őket!


Jelentkezés?
Fontos, hogy minden esetben előzetes egyeztetés szükséges (minimum 2 nappal, ajánlott 1-2 héttel) a tervezett érkezés előtt! Telefonon, emailben, illetve facebokkon is lehetőség van időpontfoglalásra. Kapcsolatfelvétel után megbeszéljük a részleteket!


Első játék? Mire készüljön?
A résztvevők az eligazításokon megismerik a harc szabályait, majd beöltöznek (az Mk paintball minden a játékhoz elengedhetetlen felszerelést, ruházatot, mellényt és kesztyűt is biztosít, kivéve cipőt - melyet a játékosnak saját magának kell hoznia), megismerik a marker működését, használatát, kapnak lőszert, és a játékhoz elengedhetetlen védőmaszkot is, majd a két részre osztott csapat kivonul a pályára és elindul a körökre osztott festékháború. A játék alatt a játékvezetők (alkalmanként bírók) figyelemmel kísérik a játék menetét, indokolt esetben közbelépnek, vagy tisztáznak. Egy délelőtt vagy délután több összecsapásra is - egyre nehezebbekre - sor kerül, ami alkalmanként összesen három - öt órát is jelenthet.

Csak egy egyszerű lövöldözés? Mit játszunk?

Egy kezdő csapatnál először az alap játékokkal kezdünk. Ezek többek között:
Utolsó emberig (feladat: az ellenfél csapatából megadott időn belül az összes játékost kilőni)
Zászló védés/rablás (feladat: 'A' csapat adott ideig véd, 'B' csapat adott időn belül megpróbálja megszerezni a védett zászlót)
2 zászló (feladat: mindkét csapatnak van egy zászlója. A cél a sajátot megvédeni, az ellenfelét pedig megszerezni)
VIP (feladat: 'A' csapatnak egy VIP személyt kell eljutatni egy kijelölt területre, a 'B' csapatnak pedig ezt kell megakadályoznia)
Viszont, ha egy csapat tapasztaltabb vagy többször is játszott már nálunk, lehetőség van komplikáltabb játékokra is.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz