Lézerharc - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION 13.0.1.16 - Mk paintball

Tel: 0630/536-4956 | mkpaintball2008@gmail.com | www.facebook.com/mkpaintball
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Lézerharc!
A lézerharc 2008-ban terjedt el hazánkban. Feltehetően kevesen halottak még róla, hiszen egy nemrégiben piacra dobott, új, magyar fejlesztésű termékről van szó! A lézerfegyver nem használ golyókat, helyette egy infrasugár végzi a dolgát, így nincs a találatból adandó esetleges fájdalom, kellemetlenség. A fegyver viszonylag könnyű, így a kisebbek, gyerekek is nyugodtan kipróbálhatják. Izgalmas, és egyedi program (2012 ben az év legjobb családi programja lett). Érdekessége, hogy a fegyvereket egyenként lehet számítógépről programozni, ezáltal karaktereket hozhatunk létre, személyre szabva (pl mesterlövész, katona, orvos), amelyek adott extra funkciókat is ellátnak. Az orvos például képes a kiesett csapattárs visszaállítására. A lézerfegyvereken virtuális életeket tudunk beállítani, találatkor ezek száma folyamatosan csökken, majd az végül elfogy, és a játékos kiesik az adott játékból. A találatot a fejre szerelhető érzékelőkre adjuk le, illetve azok jelzik is őket. Nincs fájdalom, nincs kockázat, csak az igazi játékélmény.Kinek ajánljuk?
Mindenkinek aki szeret kikapcsolódni és egy izgalmas délutánt eltölteni akár barátaival, akár családjával. Fontos megjegyeznünk, hogy a rendszert bárhova ki tudjuk telepíteni, és kiérkezés után azonnal játékra is foghatóak. A környezetre semmilyen káros hatással nincsenek, ezáltal használtuk már iskolában, tornateremben, parkban, kertben, erdőben, táborban stb. tehát szinte bárhol használható.

Technikai információk?
A lasertag egy erősített műanyag vázra épített, erre a célra kifejlesztett lézerfegyver. A csapat igényei szerint felprogramozzuk őket, kiosztjuk az adott szerepeket, és indulhat is a játék. Lehet két vagy több csapatot is alkotni, illetve akár mindenki - mindenki ellen is. A fegyverek hatótávát is állítani lehet, 15 métertől akár 150 méterig is tudunk találatot leadni vele. A felszerelés kb. 10 óra összjátékidőt bír ki egyszeri feltöltéssel! Jelenleg 10-20 db felszereléssel rendelkezünk. Céges rendezvény keretein már 80 fő is játszott nálunk. Ilyenkor 5 fős csapatokat alkotva körmérkőzéseket játszunk.
Minden fegyvert felszereltünk egy lézerirányzékkal.
Esőben nem használhatóak.Milyen játékot játszhatunk?
Utolsó emberig (feladat: az ellenfél csapatából megadott időn belül az összes játékost ki kell lőni)
Zászló védés/rablás (feladat: 'A' csapat adott ideig véd, 'B' csapat adott időn belül megpróbálja megszerezni a védett zászlót)
VIP (feladat: 'A' csapatnak egy VIP személyt kell eljutatni egy kijelölt területre, a 'B' csapatnak pedig ezt kell megakadályoznia)
Pince (félhomály, sötét zugok, hol bujkál az ellenfél?)
Bomba hatástalanítás.

A játékok hangulatát tovább fokozzák a kiosztott szerepek (orvos, mesterlövész, katona, támogató), melyek bizonyos játéktípusok alatt sokat segíthetnek egy egy feladat kivitelezésében.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz