Rendezvény árak - Mk Paintball

Üdvözöllek weboldalunkon!
A bal oldalon található menűsorból minden hasznos információt, leírást, tájékoztatást megtalálsz! Válassz programot, keress a közeledben egy pályát, és már csak foglalnod kell egy időpontot.
Tel: +36 30 536 4956 | email: mkpaintball2008@gmail.com
Tartalomhoz ugrás

Rendezvény árak

Rendezvényeink ára sok mindentől függ. Fontos tudnunk, helyileg hova kell kitelepülnünk, hány órás programot terveztek és várhatóan hány fővel kell számolnunk. Ezek ismeretében már el tudunk nektek készíteni egy személyre szabott árajánlatot.

 
Milyen rendezvényeket tudunk vállalni?

 
Lézerharc: csapatépítő, családi nap, céges rendezvény, lézerharc verseny, stratégia lézerharc.

 
Paintball: kitelepülés, kitelepülés és pálya telepítés, célba lövészet.

 
Zene: Céges rendezvények hangosítása, háttér zene, esküvő dj, falunapok hangosítása, céges bulik privát bulik (pl. szülinap).

 
Természetesen, ha egy rendezvényre több megrendelés is érkezik tőlünk (pl. Lézerharc és zene), akkor kedvezményeket tudunk adni!

Visszatérő céges csapataink többek között: Lidl, Bosch, Jabil, Mediox, MOL, Lego, Aventics, Evosoft Hungary, Teva Gyógyszergyár, Borsod Chem, Vodafone, Multipack, Unix, IT Services Hungary, Mapei, Magyar Közút, Michelin Hungary.

Amennyiben kérdésed van, keress minket bátran elérhetőségeink valamelyikén!
A te játékod!
2022. Készítette Lukács Ádám.
Elérhetőség

Lukács Ádám E.V
Adószám: 65105364-2-25
www.mkpaintball.hu
+36305364956
STORY

A kikapcsolódás, a szabadidő és az élmények, melyet együtt élhettek át. Egy tökéletes program. Mindenkinek. Éld át az igazi extrém sportot! Válassz pályát, és irány a harc!

Vissza a tartalomhoz