Factory - Mk Paintball

Üdvözöllek weboldalunkon!
A bal oldalon található menűsorból minden hasznos információt, leírást, tájékoztatást megtalálsz! Válassz programot, keress a közeledben egy pályát, és már csak foglalnod kell egy időpontot.
Tel: +36 30 536 4956 | email: mkpaintball2008@gmail.com
Tartalomhoz ugrás

Factory

Pályák
Miskolcon, Vasgyár területén található a Factory kültéri és beltéri pályája. A legkisebb pályánk így ide csak korlátozott létszámmal fogadunk játékosokat! Elsősorban kezdőknek ajánljuk!
  • Factory - pince:
Kb. 1000 nm2 területen 3 méterrel a földfelszín alatt található a pincepálya. A labirintusszerű felépítéséből adódóan izgalmas, sok fedezék, lőrések teszik változatossá. Nyáron hűvös (átlagos hőmérséklet, 10-12 fok.), esőben is használható. A teljes pálya kivilágított, így sötétedés utáni órákban is használható!

  • Factory - speed pálya:
Közvetlenül a pincepálya szomszédságában található egy kültéri pálya is. A gyorsabb játékok kedvelőinek, illetve kezdő csapatoknak ajánljuk. Sok felépített fedezék, autóroncs, kis épület teszi változatossá.
További lehetőségek: A pálya mellet van büfé, öltöző, mosdó, wc. Igény esetén étel-ital rendelhető.

Ajánlott csapatlétszám: 8 - 14 fő

Nehézségi szint: 10/6 Játékos értékelések: 10/7

Megközelítés: Miskolc, Ógyár tér 1.
(Vasgyári út és a Gózon Lajos út találkozásásnál)
A te játékod!
2022. Készítette Lukács Ádám.
Elérhetőség

Lukács Ádám E.V
Adószám: 65105364-2-25
www.mkpaintball.hu
+36305364956
STORY

A kikapcsolódás, a szabadidő és az élmények, melyet együtt élhettek át. Egy tökéletes program. Mindenkinek. Éld át az igazi extrém sportot! Válassz pályát, és irány a harc!

Vissza a tartalomhoz